Two townhouses in Bangkok are actually making one with a cage-shaped fence for extra privateness

Khlongtoei Home started as two townhouses situated in an alley of Khlong Toei District in Bangkok, Thailand. To make method for the subsequent technology, Archimontage Design Fields Superior has been tasked with turning the inherited property into a contemporary house for a privacy-minded proprietor. The scope of the mission started with the renovation of the outside to incorporate a really massive fence that helps scale back the warmth and prying eyes of passers-by.

Behind the fence, a big empty house serves as a parking place for automobiles.

The bottom flooring homes the lounge, the eating room and the kitchen, designed for leisure and conviviality. The embossed sample on the picket partitions appears just like the entrance fence, permitting the 2 areas to be tied collectively.

The primary flooring homes the master suite with areas together with sleeping, resting, dressing and, in fact, the lavatory. There may be additionally a reserved space for prayer.

Earlier than

Pictures by SkyGround structure & images movie.

Related posts